Advocatenkantoor Van Nielen tel. 040 - 213 82 82 / mail: info@vannielen.com
Mediator in echtscheidingen advocaat wetboeken voor de gemeente Eindhoven

Mediator Eindhoven: Van Nielen Advocatenkantoor

Bent u op zoek naar een mediator in Eindhoven? Bijvoorbeeld voor echtscheidingen en verbreking van een samenleving in de regio Eindhoven? Advocatenkantoor Van Nielen staat u graag bij met advies en juridische bijstand. Bel: 040-213 82 82 of ga naar de contactpagina.

Mediator Eindhoven

Komt u er samen niet meer uit? Maak van uw echtscheiding geen vechtscheiding. Mediation biedt uitkomst. Een echtscheiding is een emotioneel proces waarbij over alles wat u samen heeft opgebouwd moet worden nagedacht en verdeeld. Voor advocaat mevr mr V.F.van Nielen, scheidingsmediator in Eindhoven, is het belangrijk om middels mediation beide partijen te kunnen helpen. Eerlijke en open communicatie is daarbij noodzakelijk.

Mediator Echtscheiding Eindhoven

Tijdens mediation-sessies maakt u het conflict bespreekbaar. Samen met uw (ex-)partner zoekt u naar een passende oplossing. Mr van Nielen is een ervaren scheiding mediator in Eindhoven. Met haar deskundigheid en ervaring zal ze u tijdens de mediation adviseren en ondersteunen. De belangen van uw kinderen staan daarbij steeds centraal.

Over Advocatenkantoor Van Nielen

Advocaat Mevrouw mr. V.F. Van NielenAdvocatenkantoor Van Nielen richt zich uitsluitend op familie- en erfrecht. Onderdeel van familierecht zijn echtscheidingen en mediation. Bij elke zaak is het uitgangspunt persoonlijke aandacht voor de cliënt en zijn of haar verhaal. Mevrouw mr. V.F. Van Nielen is mediator voor beide partijen die hun geschillen zonder juridisch proces willen oplossen. Advocatenkantoor Van Nielen is in 1989 opgericht en onderscheidt zich door het bieden van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak bij iedere zaak. Als echtgenote, en moeder van twee zelfstandige kinderen, kan mevr mr Van Nielen zich goed inleven in de verhalen van haar cliënten. Met haar deskundigheid staat ze cliënten bij in het opbouwen van een nieuwe toekomst. De belangen van kinderen staan hierbij altijd centraal.

Neem contact op met advocaat Van Nielen

Contact opnemen