Advocatenkantoor Van Nielen tel. 040 - 213 82 82 / mail: info@vannielen.com
Familierecht advocaat voor de gemeente Eindhoven, foto van wetboeken advocatuur

Advocaat Familierecht Eindhoven

Heeft u een vraag over familierecht? Bijvoorbeeld voor echtscheidingen, verbreking samenleving en mediation of omdat u een advocaat nodig heeft voor het correct afhandelen van andere familierecht zaken in regio Eindhoven? Advocatenkantoor Van Nielen staat u graag bij met advies en juridische bijstand. Bel: 040-213 82 82 of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Familierecht Eindhoven

Het personen- en familierecht is een veelomvattend rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle zaken die verband houden met familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Onderdeel van familierecht zijn onder meer echtscheidingen, verbreking samenleving en mediation.

Advocaat familierecht

Het is raadzaam om in deze situaties een ervaren en deskundige advocaat in te schakelen. Voor juridische bijstand kunt u zich wenden tot advocaat familierecht in Eindhoven mevr mr van Nielen. Zij vertelt u alles over uw rechten en plichten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Over Advocatenkantoor Van Nielen

Advocaat Familierecht Mevrouw mr. V.F. Van NielenAdvocatenkantoor Van Nielen uit Eindhoven richt zich uitsluitend op familie- en erfrecht. Onderdeel van familierecht zijn echtscheidingen en mediation. Bij elke zaak is het uitgangspunt persoonlijke aandacht voor de cliënt en zijn of haar verhaal. Mevrouw mr. V.F. Van Nielen is mediator voor beide partijen die hun geschillen zonder juridisch proces willen oplossen. Advocatenkantoor Van Nielen is in 1989 opgericht en onderscheidt zich door het bieden van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak bij iedere zaak. Als echtgenote, en moeder van twee zelfstandige kinderen, kan mevr mr van Nielen zich goed inleven in de verhalen van haar cliënten. Met haar deskundigheid staat ze cliënten bij in het opbouwen van een nieuwe toekomst. De belangen van kinderen staan hierbij altijd centraal.

Neem contact op met advocaat Van Nielen

Contact opnemen