Advocatenkantoor Van Nielen tel. 040 - 213 82 82 / mail: info@vannielen.com
Erfrecht advocaat voor de gemeente Eindhoven

Advocaat erfrecht Eindhoven: Van Nielen

Advocatenkantoor Van Nielen is al 25 jaar familie- en erfrecht advocaat in de regio Eindhoven. Het kantoor helpt u bij echtscheidingen, mediation, het afwikkelen en de verdeling van erfenissen. Bij deze emotionele processen is uw persoonlijke verhaal belangrijk voor het vinden van de juiste uitkomst. Ervaring gecombineerd met aandacht maken dat wanneer u een advocaat in Eindhoven nodig heeft, u contact opneemt met mr Van Nielen. De advocate staat u bij waar nodig zodat u weer zicht krijgt op de toekomst.

Erfrecht

Erfrecht is onlosmakelijk verbonden met verlies. U wordt geconfronteerd met het overlijden van iemand in uw nabije omgeving. Dan wilt u niet direct nadenken over het testament en de verdeling van de erfenis. Advocatenkantoor Van Nielen helpt u hiermee graag op weg. Allereerst moet u weten wie de erfgenamen zijn. Deze worden genoemd in het testament dan wel in het wetboek van erfrecht. Tenzij in het testament anders staat vermeld zijn de erfgenamen verantwoordelijk voor de erfenisafwikkeling.

Vaak worden meerdere erfgenamen genoemd die alles samen moeten regelen. Veel erfgenamen betekent veel meningen wat veel tijd kost. Daarom wordt vaak een persoon aangewezen die volmacht krijgt om het testament af te handelen. Dit is niet alleen de verdeling van de erfenis. Er moet ook worden bepaald wat er met de woning en inboedel gebeurt. Ook de betaling van abonnementen, belastingen en andere vaste lasten moeten worden beëindigd.

Dit zijn slechts een aantal zaken die komen kijken bij erfrecht. Laat Advocatenkantoor Van Nielen u bijstaan in dit proces. Mr Van Nielen is gespecialiseerd advocaat erfrecht en adviseert en procedeert in uiteenlopende erfrechtelijke kwesties.

Advocaat gespecialiseerd in erfrecht nodig? Neem dan contact met mij op.

Echtscheiding

Wilt u juridische bijstand in uw echtscheidingsproces? Als u een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven nodig heeft, gaat u naar Advocatenkantoor Van Nielen. Het kantoor is gespecialiseerd in echtscheidingen en onder andere aangesloten bij Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en registerlid van de Mediatorsfederatie Nederland. Voor overlegscheidingen en mediation kunt u daardoor ook bij advocate Van Nielen terecht.

Belangrijk bij een echtscheiding is onder welke huwelijkse voorwaarden u bent getrouwd. Deze bepalen voor een groot deel hoe geld, pensioen, bedrijf, de inboedel en woning verdeeld worden. Als u deze informatie paraat heeft kan ik u goed helpen bij de erfrecht kwestie als uw advocaat.

Geen enkele echtscheiding is hetzelfde, zeker niet wanneer er jonge kinderen bij betrokken zijn. De omgangsregeling, co-ouderschap en alimentatie zijn hierbij vaak struikelblokken. Mr Van Nielen begeleidt, adviseert en helpt u hierbij. Zo worden uw kind(eren) niet de dupe van een scheiding.

Bel voor meer informatie: 040 - 213 82 82.

Echtscheidingsadvocaat nodig?

Over Advocatenkantoor Van Nielen

Advocaat Mevrouw mr. V.F. Van NielenAdvocatenkantoor Van Nielen richt zich uitsluitend op familie- en erfrecht. Onderdeel van familierecht zijn echtscheidingen en mediation. Bij elke zaak is het uitgangspunt persoonlijke aandacht voor de cliënt en zijn of haar verhaal. Mevrouw mr. V.F. Van Nielen is mediator voor beide partijen die hun geschillen zonder juridisch proces willen oplossen. Advocatenkantoor Van Nielen is in 1989 opgericht en onderscheidt zich door het bieden van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak bij iedere zaak. Als echtgenote, en moeder van twee zelfstandige kinderen, kan mevr mr van Nielen zich goed inleven in de verhalen van haar cliënten. Met haar deskundigheid staat ze cliënten bij in het opbouwen van een nieuwe toekomst. De belangen van kinderen staan hierbij altijd centraal.

Neem contact op met advocaat Van Nielen

Contact opnemen