Advocatenkantoor Van Nielen tel. 040 - 213 82 82 / mail: info@vannielen.com
Advocaat voor Eindhoven in scheidingen wetboeken foto

Advocaat echtscheiding Eindhoven

Bent u op zoek naar een advocaat in Eindhoven die gespecialiseerd is in familierecht, zoals echtscheidingen en scheidingen van samenleving? Advocatenkantoor Van Nielen heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van deze familierecht kwesties. Bel: 040-213 82 82 of ga naar onze contactpagina.

Echtscheiding Eindhoven

Bij echtscheidingen komt veel kijken. Zoals de verdeling van de gezamenlijke bezittingen, de financiën en het opstellen van een ouderschapsplan wanneer u kinderen heeft. Voor juridische bijstand en mediation bij een echtscheiding is Mevrouw Mr Van Nielen de uitgekozen echtscheidingsadvocaat voor Eindhoven en de regio van Zuid-oost Brabant.

Als u een advocaat echtscheiding in Eindhoven nodig heeft gaat u naar Advocatenkantoor van Nielen. Het kantoor is gespecialiseerd in echtscheidingen en onder andere aangesloten bij de Vereniging van Famlierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS: www.verder-online.nl). Voor overlegscheidingen en mediation kunt u daardoor ook bij scheidingsadvocaat Van Nielen terecht.

Echtscheiding informatie

Belangrijk bij een scheiding is onder welke huwelijkse voorwaarden u bent getrouwd. Deze bepalen voor een groot deel hoe geld, pensioen, de inboedel en woning verdeeld worden.

Geen enkele scheiding is hetzelfde, zeker niet wanneer en jonge kinderen bij betrokken zijn. De omgangsregeling, co-ouderschap en alimentatie zijn hierbij vaak struikelblokken.

Mr van Nielen, gespecialiseerd en ervaren advocaat echtscheiding, adviseert en helpt u hierbij. Zo worden uw kind(eren) niet de dupe van een scheiding. Dat staat bij ons voorop.

Over Advocatenkantoor Van Nielen

Advocaat Mevrouw mr. V.F. Van NielenAdvocatenkantoor Van Nielen richt zich uitsluitend op familie- en erfrecht. Onderdeel van familierecht zijn echtscheidingen en mediation. Bij elke zaak is het uitgangspunt persoonlijke aandacht voor de cliënt en zijn of haar verhaal. Mevrouw mr. V.F. Van Nielen is mediator voor beide partijen die hun geschillen zonder juridisch proces willen oplossen. Advocatenkantoor Van Nielen is in 1989 opgericht en onderscheidt zich door het bieden van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak bij iedere zaak. Als echtgenote, en moeder van twee zelfstandige kinderen, kan mevr mr van Nielen zich goed inleven in de verhalen van haar cliënten. Met haar deskundigheid staat ze cliënten bij in het opbouwen van een nieuwe toekomst. De belangen van kinderen staan hierbij altijd centraal.

Neem contact op met advocaat Van Nielen

Contact opnemen